Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011.02.01

Répatorta

 

Répatorta:
Hozzávalók:
20 dkg. sárgarépa,
4 db. tojás,
15 dkg. porcukor,
10 dkg. darált mandula, vagy 5 dkg. dió és 5 dkg.kókuszreszelék,
1 citrom reszelt héja,
csipet só.
Elkészítése:
A sárgarépát megtisztítjuk, finomra reszeljük. A tojások sárgáját habosra keverjük a porcukorral, hozzáadjuk a sárgarépát, és a többi hozzávalót, végül a felvert tojásfehérjét.
Kivajazott lisztezett formába simítjuk.
Sütési idő előmelegített sütőben kb.: 35-40’.
Jó étvágyat!
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.