Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A szellemi erő szerepe a holnap világában

2010-05-04-006.jpgTársadalmi feszültségek, és konfliktusok kezelése.

A világ változik. Nagyon gyorsan változik. A kérdés az, hogy hogyan tudjuk kezelni ezt a változó világot - nem csak önmagunknak, hanem az emberiség számára is. Nem csak egy nemzetnek, hanem minden nemzetnek. Egyetlen ország sem tekinthet el attól, ami más országokban történik, mert az növekedni fog.Ma az oszágok olyan módon függenek egymástól, hogy ebből a nagy "hálózatból" egyik sem szakadhat ki. Ezek a kötések jók. Az egymás iránti szimpátia növekszik. A testvériség érzése fejlődik. Megteremtődik az együttműködés szelleme. Tehát az a fejlődés, a növekedő tevékenységek, aminek ma tanúi vagyunk, hasznosak és egészségesek. Ezeket támogatnunk kell.

A vezető szerep

A holnap világában. Ha verseny lesz, akkor az nem a hadseregek között lesz, azt figyelve, hogy kinek van bombája és ki milyen erős.

 A kritérium az lesz, hogy kinek van több szellemi ereje. Milyennek  kéne a nemzetközi rendnek lennie, és melyik országot kéne a vezető szerepre kijelölni? Ezek a kérdések nem olyan módon kerülnek eldöntésre, hogy a felhőkarcolókat nézzük. A döntési tényező nem egy országban lévő felhőkarcolók száma lesz. Hanem az az ország lesz képes védelmet  nyújtani az emberiségnek, ahol emelkedett elképzelések lesznek, és így fogja megkapni a vezető szerepet.

(Purity)