Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Blog

Cikkek

A héten annyi dolgom volt, hogy tegnap délutánra már

kipurcantam, és leengedtem mint egy felfújt lufi. Minden tagom sajog, fáj. Most érzem csak mennyire megterheltem magam. Fájdalomcsillapítót és altatót is be kellett venni. Más borral lazítana, nekem sajnos az nem jó. Tisztító csalánteát csináltam ízesítés nélkül. Fura lehet ezt olvasni annak, aki egészséges. Nekem ez használ.

 
2011.06.04 | Menüpont: Blog

Molyoltam a gépen, rendet raktam a fájlok között,

ebédre főztem káposztás sztrapacskát, az ujjaimat el is reszeltem, megsértettem a bőrt a reszelő élével, de csak akkor vettem észre amikor már készültünk elmenni itthonról délután. Fáj, nem is értem, hogy nem vettem észre! Három ujjam sebes lett! Vigyázni kell amikor a krumplit lereszeljük, mert bizony kellemetlen élményben lesz részünk napokig, amig be nem gyógyul a seb.

 
2011.05.29 | Menüpont: Blog

Vasaltam délelőtt ágyneműket, stb...

és közben csorgott a fejemből a víz, nagyon kellemetlen volt. Jön a meleg idő én meg kész vagyok, most már állandóan ha mozgok és dolgozom, ezzel kell élnem és  nem tudom megakadályozni ezt a nagyon erős verejtékezést.

 
2011.05.24 | Menüpont: Blog

Fáradt vagyok

erre megkérdezte, hogy ugyan mibe? Nem lehet pszichésen elfáradni?! Ma egy rosszkedvű elefántnak érzem magam.


Glitterfy.com - Elephant Glitter Graphics

 
2011.05.23 | Menüpont: Blog

Vasárnap van, ma délelőtt főztem,

megnéztük a F1-et majd elmentünk ajándékot venni.

A ház előtt már napok óta őrt állnak a recycling managerek. A régi leselejtezett rekamiét kivittük, egyből lecsaptak rá.

 

Glitter Words
[Glitterfy.com - *Glitter Words*]

 

Ja, nem is írtam...lomtalanítás van a környéken ezért nyüzsögnek annyira és este is a szabadban alszanak, meg most éppen vitatkoznak valamin olyan hangon, hogy behallatszik a házba is a ricsaj.

 
2011.05.22 | Menüpont: Blog

Tegnap egészen jó napom volt,


Fairies
Fairies Comments
 

 

Még azt a kellemetlen eseményt is könnyen átvészeltem, hogy a buszon az M0-ás híd közepén egy jó 20 percet álltunk a dugóban a kora délutáni forróságban. Volt nálam tea, így tudtam inni, amikor úgy éreztem kiszáradt a torkom.

 
2011.05.21 | Menüpont: Blog

Ma jósolni fogok magamnak:

A jósjel: 56 Lü

Átutazó.

Képjel: Emberek egy zászló köré gyűltek.

 

 
2011.05.19 | Menüpont: Blog

Fáj a fejem tegnap óta.

Minden apró dolognak tudok örülni, amit megtanultam. Aztán rájövök, hogy ezzel csak a tudásom lesz gazdagabb megélhetést nem ad. Itt a bökkenő, lehet benned akármilyen vágy az újra, ha semmi haszna nincs? A meglévő tudásom, tapasztalatom, nem kell a piacon. A koromról már nem is beszélve...

A zseniről írt mondataim viszont elég ostobának sikerültek,ezért töröltem.

 

 
2011.05.17 | Menüpont: Blog

Úgy érzem nem szabad elhagynom magam

holott rettentően fáradt vagyok.Varázsló, vagy egy jótündér kéne aki visszahoz az életbe, és ma még mennem kell tovább. Édes Istenem add, hogy még mosolytalanul és nyúzottan is kibírjam a rám váró fárasztó és kemény napokat!

 
2011.05.16 | Menüpont: Blog

Valahol azt olvastam,

a túlzott gondolkodás árt a tetteknek.

Cselekedni gondolkodás nélkül időnként ártalmas, viszont egyes esetekben nagyon fontos és életmentő lépés  lehet.

 
2011.05.12 | Menüpont: Blog