Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Blog

Cikkek

Kényszerpihenőt tartok

napok óta. Az oka, egy idegbecsípődés a derekamban, és a jobb lábfej megdagadása. Nehezen bírok menni, fájdalomcsillapító és izomlazító a gyógyszer, jegelése a bokámnak, és persze pihenés. Röntgen beutalót kaptam és a gerincsebészhez is időpontot kell kérni.

 
2011.11.04 | Menüpont: Blog

Nehezen raktam össze a ma reggeli képet...

fél hétkor felkeltem...kávé....számítógép....pogácsa...gondolatok...monitor...óra a gépen 5:45...ebédlő falióra...6:45...vissza monitor óra...valami nem stimmel...

Egy óra múlva megvilágosodott!

Éjjel óra átállítás volt. A nyári időszámításról visszatértünk a télire.

 
2011.10.30 | Menüpont: Blog

Hétfő van és esik az eső.

Délelőtti elkeseredésem, és a telefonálgatások kifárasztottak. Egész nap nyugtalan voltam emiatt. Sikeresen meg lettek oldva a problémák, és a munkát is eredményesen elvégeztem.

30 szóból álló memória kártyát csináltam angol szavakból.

 
2011.10.24 | Menüpont: Blog

Reggel a neurológiára mentem kontrollra...

a rendelőben  bejelentkeztem az irányítópultnál, majd a lift felé menet köhögtem egyet. Ez a köhögés azt okozta, hogy a lapockám közé becsípődött egy ideg. A bal karom, a hátam egy éles hasító fájdalomban volt, nem tudtam normálisan levegőt sem venni annyira fájt. A váróban kb. fél órát vártam, az asszisztens látta rajtam, hogy vacakul vagyok, néha megkérdezte amikor kijött a rendelőből, hogy javul-e az állapotom. Amikor sorra kerültem, az orvos nagyon kedvesen fogadott, és rögtön a legjobb kezelést adta, amitől az éles fájdalom elmúlt. Fájdalomcsillapítót szedek, mert még a hatása érződik, a hátamban ott van az a kellemetlen fájó érzés. Úgy látszik, elég egy váratlan mozdulat és kész a baj! A leleteim nem változtak, szedhetem tovább a gyógyszereket, ami miatt a kontrollra mentem.

Varrtam egy papucsot megint. A varrottast is csináltam, tervezek egy másik honlapot.

 
2011.10.20 | Menüpont: Blog

Csodaszép őszi idő van, a mára tervezett főzés

elmarad, helyette kirándulunk. Veresegyházra megyünk, a Medveotthonba. Gondoltam,elhívom Balut is,de még alszik. Ilyenek ezek a mackók!

 
2011.10.15 | Menüpont: Blog

Péntek

Takarítok, letisztázom az elmúlt hetek vázlatait összeállítom a kész javaslatot. Hajat mosok-takarítás után. Tornázok is, összedarálom a fokhagymát(na az büdös lesz)a fokhagyma csepphez. 

A tény: Takarítottam egész nap. A javaslatot átnéztem, még nem vagyok a munka végén. Torna?Nem nagy ötlet volt. Fokhagyma holnapra marad, nincs annyi itthon, amennyi kell.

 
2011.10.14 | Menüpont: Blog

Péntek van

nagyon sűrű napjaim vannak, pedig már annyira csinálnám a varrást, de csak szomorúan nézek rá. Napok óta nem vettem kézbe.

 

 
2011.10.07 | Menüpont: Blog

Maradjunk a hagyománynál.

A mai panasz oka az, hogy fáj a fejem, ha beszélgetésben veszek részt. A koncentrálás kifáraszt, és elgyengülök, elálmosodom tőle, zavar a fecsegés de nagyon.

Inkább figyelek az is fárasztó, de nem annyira mint a társalgás. Annyi mondanivalóm lenne pedig...

 

Össze kell állítanom a módosításra a javaslataimat, hogy amikor oda kerül a sor, ne legyek felkészületlen. A határidőt még nem ismerem, és az illetékesek igényét a véleményem meghallgatására vagy elolvasására amennyiben írásban sikerül elolvasniuk.

...Hm olvasom ma, 2020.03.30-n.. mennyi minden történt azóta. Szomorú, hogy az energiát olyanba fektettem, fektetem be, ami csak gátakat emel a célok elérése felé, és nem kér abból amiről tudom, hogy jó irányba vezetne...

Tanulságos, hogy még mindig túléltem, és itt vagyok...

 

 
2011.10.04 | Menüpont: Blog | Hozzászólások: 0

A változatosság kedvéért

fejfájás törölve, torokfájás nyit, takonykór, köhögés, rekedtség tegnap este óta van. A tegnapi kirándulás megártott úgy látszik. Nem lehet könnyen öltözködni, mert akármilyen jó az idő azért mégis csak szeptember vége októben eleje van. Persze 27°C melegben azt hisszük, hogy még nyár van.

 
2011.10.02 | Menüpont: Blog

Erős fejfájásra ébredtem..

ez nem jó jel, és elég gyakran tör rám. Álmodtam éjszaka. Kézimunkaboltban jártam, és vásároltam is, de nem tudom mi volt az, mert felébredtem.

  

 

 Most már kezd elmúlni a szorítás, de a nyakam még mindig merev. Ma megyek úgyis dokihoz, kiváncsi vagyok mit mond.

 
2011.09.29 | Menüpont: Blog