Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Blog

Cikkek

2011.11.04

Kényszerpihenőt tartok

/ Menüpont: Blog

napok óta. Az oka, egy idegbecsípődés a derekamban, és a jobb lábfej megdagadása. Nehezen bírok menni, fájdalomcsillapító és izomlazító a gyógyszer, jegelése a bokámnak, és persze pihenés. Röntgen beutalót kaptam és a gerincsebészhez is időpontot kell kérni.

 
Teljes bejegyzés

2011.10.30

Nehezen raktam össze a ma reggeli képet...

/ Menüpont: Blog

fél hétkor felkeltem...kávé....számítógép....pogácsa...gondolatok...monitor...óra a gépen 5:45...ebédlő falióra...6:45...vissza monitor óra...valami nem stimmel...

Egy óra múlva megvilágosodott!

Éjjel óra átállítás volt. A nyári időszámításról visszatértünk a télire.

 
Teljes bejegyzés

2011.10.24

Hétfő van és esik az eső.

/ Menüpont: Blog

Délelőtti elkeseredésem, és a telefonálgatások kifárasztottak. Egész nap nyugtalan voltam emiatt. Sikeresen meg lettek oldva a problémák, és a munkát is eredményesen elvégeztem.

30 szóból álló memória kártyát csináltam angol szavakból.

 
Teljes bejegyzés

2011.10.20

Reggel a neurológiára mentem kontrollra...

/ Menüpont: Blog

a rendelőben  bejelentkeztem az irányítópultnál, majd a lift felé menet köhögtem egyet. Ez a köhögés azt okozta, hogy a lapockám közé becsípődött egy ideg. A bal karom, a hátam egy éles hasító fájdalomban volt, nem tudtam normálisan levegőt sem venni annyira fájt. A váróban kb. fél órát vártam, az asszisztens látta rajtam, hogy vacakul vagyok, néha megkérdezte amikor kijött a rendelőből, hogy javul-e az állapotom. Amikor sorra kerültem, az orvos nagyon kedvesen fogadott, és rögtön a legjobb kezelést adta, amitől az éles fájdalom elmúlt. Fájdalomcsillapítót szedek, mert még a hatása érződik, a hátamban ott van az a kellemetlen fájó érzés. Úgy látszik, elég egy váratlan mozdulat és kész a baj! A leleteim nem változtak, szedhetem tovább a gyógyszereket, ami miatt a kontrollra mentem.

Varrtam egy papucsot megint. A varrottast is csináltam, tervezek egy másik honlapot.

 
Teljes bejegyzés

2011.10.15

Csodaszép őszi idő van, a mára tervezett főzés

/ Menüpont: Blog

elmarad, helyette kirándulunk. Veresegyházra megyünk, a Medveotthonba. Gondoltam,elhívom Balut is,de még alszik. Ilyenek ezek a mackók!

 
Teljes bejegyzés

2011.10.14

Péntek

/ Menüpont: Blog

Takarítok, letisztázom az elmúlt hetek vázlatait összeállítom a kész javaslatot. Hajat mosok-takarítás után. Tornázok is, összedarálom a fokhagymát(na az büdös lesz)a fokhagyma csepphez. 

A tény: Takarítottam egész nap. A javaslatot átnéztem, még nem vagyok a munka végén. Torna?Nem nagy ötlet volt. Fokhagyma holnapra marad, nincs annyi itthon, amennyi kell.

 
Teljes bejegyzés

2011.10.07

Péntek van

/ Menüpont: Blog

nagyon sűrű napjaim vannak, pedig már annyira csinálnám a varrást, de csak szomorúan nézek rá. Napok óta nem vettem kézbe.

 

 
Teljes bejegyzés

2011.10.04

Maradjunk a hagyománynál.

/ Menüpont: Blog / Hozzászólások: 0

A mai panasz oka az, hogy fáj a fejem, ha beszélgetésben veszek részt. A koncentrálás kifáraszt, és elgyengülök, elálmosodom tőle, zavar a fecsegés de nagyon.

Inkább figyelek az is fárasztó, de nem annyira mint a társalgás. Annyi mondanivalóm lenne pedig...

 

Össze kell állítanom a módosításra a javaslataimat, hogy amikor oda kerül a sor, ne legyek felkészületlen. A határidőt még nem ismerem, és az illetékesek igényét a véleményem meghallgatására vagy elolvasására amennyiben írásban sikerül elolvasniuk.

...Hm olvasom ma, 2020.03.30-n.. mennyi minden történt azóta. Szomorú, hogy az energiát olyanba fektettem, fektetem be, ami csak gátakat emel a célok elérése felé, és nem kér abból amiről tudom, hogy jó irányba vezetne...

Tanulságos, hogy még mindig túléltem, és itt vagyok...

 

 
Teljes bejegyzés

2011.10.02

A változatosság kedvéért

/ Menüpont: Blog

fejfájás törölve, torokfájás nyit, takonykór, köhögés, rekedtség tegnap este óta van. A tegnapi kirándulás megártott úgy látszik. Nem lehet könnyen öltözködni, mert akármilyen jó az idő azért mégis csak szeptember vége októben eleje van. Persze 27°C melegben azt hisszük, hogy még nyár van.

 
Teljes bejegyzés

2011.09.29

Erős fejfájásra ébredtem..

/ Menüpont: Blog

ez nem jó jel, és elég gyakran tör rám. Álmodtam éjszaka. Kézimunkaboltban jártam, és vásároltam is, de nem tudom mi volt az, mert felébredtem.

  

 

 Most már kezd elmúlni a szorítás, de a nyakam még mindig merev. Ma megyek úgyis dokihoz, kiváncsi vagyok mit mond.

 
Teljes bejegyzés