Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ez egy kellemes szerda volt...

...végre nem kellett nagykabát. Délelőtt Á.-hoz mentem, persze a busz megint gondoskodott arról, hogy

ne legyek punnyadt. Éppen akkor fordult ki a megállóból, amikor a kereszteződésnél vártam arra, hogy elkezdjen sétálni a zöld emberke. A percekig való ácsorgást kiküszöbölendő, legyalogoltam a következő megállóig. Á-tól eljőve, most az ellenkező irányba éppen akkor állt be a megállóba a buszom, amikor a túloldalról át akartam menni a megállóba, ami kb. 60 méterre lehetett tőlem. Futva tettem meg a távolságot, nem akartam újból várakozni. A vezető rendes volt, megvárt. Oxigénhiányomon a légzésem tudatos lelassítása segített és befogtam az orromat is pár másodpercig.Így hamarabb megszabadultam a kellemetlen lihegéstől.

Elvittem a szabóhoz T. naciját. 800,-Ft lesz a javítás. Felhívtam, hogy holnap mehet érte. Sokalta a javítás árát...hát azért ezt nem értem!

Hazaértem, majd 2-re lementem a buszmegállóba, egy találkozóm volt, adás-vétel miatt. Az illető nem jött el...még jó,hogy nem kellett messzire menni. Felhívtam telefonon a partnert, aki sűrű elnézés kérés közepette, új időpontot kért. 4-re ide is ért akit megbízott. Ez is rendben lezajlott.

J-vel 5-kor elmentünk vásárolni A-ba. Most meg fáj a gyomrom, mert 3 sajtospogácsával van tele. Megyek is teázni.

Mindent összevetve, ma jó napom volt.