Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011.04.08

Ma olyan napom van mint egész héten...

Még mindig nem hagy nyugodni, a telefon, gondoltam is rá, hogy írok neked még a hét elején de nem akartalak ezzel zavarni.
Nem nagyon értem én ezt, de a héten sok kellemetlen élmény ért. A dr is előadta magát nekem, bőgve mentem el tőle. A múlt hét végén belázasodtam, és 4 napig lázcsillapítót szedtem. Nem mentem orvoshoz. Lement a lázam, de a fejfájásom nem múlt el, és a hátam is fájogatott. Ezért csütörtökön mégis elmentem hozzá, másfél órát vártam a rendelőben, már 12 óra is elmúlt mire sorra kerültem.  Nagyon kelletlenül viselkedett, de megvizsgált, azt mondta semmi bajom, és legközelebb komolyabb betegséggel menjek hozzá. Az mondta edzettlen vagyok, nem mozgok eleget(!) és a súlyom is sok attól fáradt lehetek. Fogyjak le.
Az endokrinológushoz, sem jutok el, megint másik időpontot kaptam, a neurológus orvosom is beteg...káosz van a fejemben. Minden nap megyek valahová, ma is piacon voltam. Délután úgy estem be az ágyba egy órát kellett pihennem. Nagytakarítani kellene de semmi erőm már ahhoz...nem sorolom, csak jó volt leírni.