Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pénzkeresési lehetetlenség

Állást találni manapság az én korosztályomnak főleg, ha krónikus beteg, rokkant, szinte lehetetlen.

 Regisztráltam magam számos állásközvetítő cég internetes oldalán. Az adataimat  megadtam, írtam önéletrajzot, motivációs levelet. Minden nap küldenek címeket, amelyek mindegyikében van olyan kritérium ami nem felel meg számomra.

 Vagy főiskola, vagy idegennyelv, vagy nem részmunkaidő,vagy nem vagyok jó állapotban arra a feladatra, vagy messze van, vagy semmilyen feltételnek nem felel meg. Ez utóbbit  nem értem miért küldték?

 Amelyik állásinterjún voltam, annyira megalázó bérrel foglalkoztatna, hogy az éhenhaláshoz sem lenne elég(btto 400,-Ft/óra),ráadásul álló munka és gyorsan kell csinálni. Na az én lelassult agyammal nem sokra mennék.

 Nagy kérdés, hogy az adatokat amiket megadtam, mennyire kezelik biztonságosan ezeken az állásközvetítő oldalakon.

2011-06-17

Még hetekkel ezelőtt, két álláshírdetésre is beküldtem az önéletrajzomat az AFSz-hez e-mail.-ben, semmi visszajelzés. Értelmezhetem úgy is, hogy már tárgytalan a hírdetés akkor meg miért nem törlik az adatbázisukból. Talán sok a munkájuk?

2011-06-19

A héten felhívtak állás ügyben, egy megbeszélésre mentem volna. A bérigényemet előadtam, ezután a telefon másik oldalán pár perces csend után, közölte a mediátor, vagy minek nevezzem, hogy majd jelentkezik. Arra kiváncsi vagyok, hogy mikor?!