Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szombat van, szabadprogram

A fiúk ma nem lesznek, egyik dolgozóba megy a fiatalság meg éli a maga életét.
Rendbe rakom a lakást és magamat elmegyek a kiállításra, ami egyben verseny is. Kiváncsi vagyok mennyire egyezik az izlésem a zsűriével.
Főzőcske egyszerű lesz, a szokásos hétvégi magyaros menű. De levesnek Zellerkrémlevest készítek, utána csirkemellet rántok ki, és sütőfóliában sütött krumplit csinálok hozzá. Nagyon szeretik. Belerakok kb.1 1/2 kg. alaposan megmosott burgonyát(héjában) egy nagy sütőzacskóba, lezárom a végét, beteszem a sütőbe a zacskót és kb. 45 percig sütöm.
Kész. Felhasználása ahogy tetszik, köretnek, héjastól, vagy héja nélkül, rakott krumplinak, stb. Mintha héjában főzném vízben, csak ez sütőben sült és sokkal finomabb, az íze is jobb.