Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


The secret

Általában testünkkel, múlandó fizikumunkkal határozzuk meg önmagunkat, pedig sokkal több vagyunk ennél. Még egy jobb mikroszkóp alatt is látható, hogy az ember valójában energiamező. Sőt, a kvantumfizika azt állítja, hogy az egész világ az. Na jó, de mi az az energia?

"Hát az ami soha nem vész el, csak átalakul, és ami mindig is volt, van és lesz, és így minden, ami valaha létezett, most is létezik, csak más formában.'-mondja a fizikus. Aztán ha felkeresel egy teológusprofesszort, és megkérdezed tőle, hogy mi az univerzum alapja, a következő választ kapod: "Hát Isten." És kicsoda Isten? "Isten mindig is volt, és mindig is lesz, folyton újabb és újabb formát öltve." Látod? Ugyanaz a válasz, csak kicsit más szavakkal megfogalmazva.

Ne hidd tehát, hogy egyenlő vagy ezzel a két lábon járó húsdarabbal! Spirituális lény vagy! Energiamező, amely egy nagyobb energiamezőn belűl működik. (James Ray)

Hogy mi köze van mindennek a spiritualitáshoz? Számomra az erre a kérdésre adható válasz volt a Titok legnagyszerűbb felfedezése. Na tehát: energia vagy, amelyet nem lehet megteremteni, és nem lehet megsemmisíteni. Energia, amely csak a formáját változtatja. Ez vagy Te! Vagyis lényed igaz esszenciája, ez a tiszta energia mindig is volt és mindig is lesz! Olyan nincs tehát, hogy nem vagy.

Mélyen legbelül jól tudod mindezt. El tudod képzelni, hogy nem vagy? Mindazon dolgok ellenére, amelyeket eddigi életedben láttál és tapasztaltál, el tudod képzelni, hogy nem létezel? Nem, ugyanis ez lehetetlen. Örök energia vagy.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.