Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011.09.03

Vöröshagymával a vírusok ellen

 

Ki kell próbálni!

   1919-ben, amikor az influenzajárvány megölt 40 millió embert
(valószínű az USA-ban), volt egy orvos, aki sok farmert meglátogatott,
hogy megpróbáljon segíteni a járvány elterjedésének megakadályozásában.
 Egyszer egy családhoz érkezett, és csodálkozott, hogy mindenki egészséges.
 A feleség közölte, hogy egy edényben hámozatlan hagymát tartanak a
szobában. 
 Az orvos nem akarta elhinni, és kérte, hogy vizsgálhassa meg
a hagymát mikroszkóppal. A hagymában megtalálta az influenza vírust.
 Szemmel láthatóan a hagyma bevonzotta a mikrobát, így tartva a
családot egészségesen.
   A  cikk írója hallott egy történetet a fodrászától. Néhány éve az
alkalmazottai és sok kuncsaftja is influenzások voltak. A következő
évben több edényben hagymát helyezett elkülönböző helyre a fodrász
helyiségben. Meglepetésére senki sem betegedett meg az alkalmazottai
közül.
   Egy másik eset: Egy illetőnek tüdőgyulladása volt. A hagyma mindkét
végét levágta, majd az egyik végét felszúrtaegy villára majd a villa
nyelét beleállította egy vázába és a beteg paciens mellé helyezte 
éjszakára. Reggelre a hagyma fekete lett a mikrobáktól. A cikk írója
is kipróbálta ilyen esetben a hagymát, és utána jobban érezte magát.

A megmaradt szeletelt nyers hagyma MÉRGEZŐ!

 Vagy süssük le azonnal, vagy dobjuk ki. A szendvicsbe rakott hagyma is
másnap veszélyes.
 A fenti cikk szerint a megmaradt hagyma bevonzza a mikrobákat még egy
éjszaka is, és másnap elkészítve nagyon mérgező lehet a mikrobák
toxinjai miatt: gyomorrontást, epegyulladást ésételmérgezést okoz
(nem okozhat!)
 A romlott majonézes hagymás krumpli nem a majonéztől romlott!