Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az Erő - a Titkok könyvéből

Részlet

 

"Mert ahogy a szívével lát olyan ő" (Salamon király)

"Amit a szíveddel látsz, nem más mint amit igaznak hiszel. A hit olyan ismétlődő gondolat, amelyhez erős érzések tapadnak, mint például- könnyen megfázom -, érzékeny a gyomrom-, nem tudok fogyni-,erre allergiás vagyok-, vagy a csak a kávé tart ébren. Ezek egytől egyig hitek, és nem tények.

 Te vagy az, aki végérvényesen eldöntötted, kimondtad az ítéletet, bezártad az ajtót, eldobtad a kulcsot, és nem engedsz teret a változásnak. Csakhogy amit te valósnak hiszel és érzel, valóra is válik, függetlenül attól, hogy ez a hit szolgálja, vagy sérti érdekeidet. Bármit sugárzol kifelé, a vonzás törvénye szerint vissza kell kapnod.

 Az emberek sokkal több félelmetes hitet táplálnak a betegségekkel kapcsolatban, mint amennyi pozitív hitük van az egészségről. Nem csoda, ha azt a nagyfokú figyelmet nézzük, amit a világ ma a betegségeknek szentel - nap mint nap ezzel vagyunk körülvéve. Az orvostudomány fejlődése ellenére a betegségek száma egyre nő, ennek pedig az az oka, hogy az emberek egyre jobban félnek tőlük.

 Érzéseid tested minden sejtjét átitatják. Ha ezek j érzések, akkor szeretetet adsz, és elnyered a tökéletes testi egyészség jutalmát, méghozzá meglepően gyorsan. De ha rossz érzéseket táplálsz, a feszültség hatására összehúzódnak az idegeid, a sejtjeid, a vérereid, a légzésed felületessé válik, és ez mind elszívja az erőt az egészségtől. A betegség oka tehát nem más, mint a test tartósan feszült állapota, amit az olyan érzések váltanak ki, mint a stressz vagy a félelem."
The Secret( Az Erő ) 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.