Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012.03.27

Az erő

 

„A bennünk élő természeti erők a betegségek igazi gyógyítói” (Hippokratész)
 
   Mit jelent egészségesnek lenni? Erre talán azt feleled, hogy ha valaki nem beteg, akkor egészséges, csakhogy az egészség ennél sokkal több. Ha csak rendben vagy, megvagy, „sehogysem” érzed magad, nem vagy egészséges!
  Az egészséges ember úgy érzi magát,ahogy a kisgyermekek. Ők minden nap tele vannak kirobbanó energiával. Testük könnyű és rugalmas, erőfeszítés nélkül mozognak. Járásuk könnyed és légies. Elméjük tiszta, boldogok, és mentesek minden aggodalomtól és stressztől. Éjjelente mélyen, békésen alszanak, és frissen ébrednek, mintha kicserélték volna őket. Minden új napnak szenvedéllyel és izgalommal vágnak neki. Nézd meg a kisgyermekeket, és láthatod, mit jelent egészségesnek lenni. Valaha te is ilyen voltál, és most is ilyennek kellene lenned!
  Az igazság az, hogy képes vagy rá, hogy így érezd magad, hiszen a határtalan egészség a szeretet ereje révén még most is elérhető számodra! Nincs olyan pillanat, amikor bármitől is megfosztanának téged. Amit akarsz, a tied, és ebbe az egészség is beletartozik. De ki kell nyitnod az ajtót, hogy beengedd!