Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Részlet az Erő c. könyvből

A jövőben egyre inkább felfedezzük majd a képzeletünk hatalmát. A kutatóknak már sikerült speciális tükörsejteket találniuk, amelyek ugyanazokat az agyi területeket aktiválják, amikor képzeletben teszünk valamit, mint amikor fizikailag is végrehajtjuk az adott cselekvést. Vagyis ha csak játszol, és elképzeled, amit tapasztalni akarsz, elméd azonnal úgy reagál, mintha a dolog valóban megtörtént volna! Amikor valami ...

... múltbeli, vagy jövőbeli eseményről beszélsz, elképzeled az adott dolgot a jelenben, és az adott dolog frekvenciájára kerülsz. A vonzás törvénye pedig fogja az adást. Ha elképzeled az álmod, a vonzás törvénye azonnal érzékeli. Ne feledd, számára az idő nem létezik, csakis a jelen pillanat.

Ha némi késéssel kapod meg, amire vágysz, annak egyedül az az oka, hogy neked időbe telik, mire ugyanarra az érzésfrekvenciára kerülsz, mint vágyad tárgya. Ehhez ugyanis át kell érezned a szeretetet, amit akkor éreznél, ha már most a tiéd lenne! Ha sikerül eljutnod erre az érzésfrekvenciára, és meg is tudsz maradni ott, vágyad tárgya a valóságban is megjelenik az életedben.

"Bármire amire szükséged lehet, és amire áhítozol, már a tied. Váltsd valóra vágyaidat azáltal, hogy elképzeled és átérzed, hogy valóra válnak." (Neville Goddard  író)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.