Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013.04.26

Vonzás törvénye

 " A háborúellenes mozgalom újabb háborúkat szül, éppúgy, ahogy a drogellenes kampányok is megerősítik a drogok helyzetét, hiszen a negatívumokra összpontosítanak."

 

" Az emberek azt hiszik, hogy ha valamit le akarnak győzni, arra kell összpontosítaniuk. Pedig a lehető legértelmetlenebb dolog, amit tehetnek, hogy energiájukat a rosszra pazarolják, ahelyett hogy a szeretetet, a bizalmat, a bőségtudatot, a tanulás és a béke ügyét erősítenék."

 

" A csodálatos Teréz anya egyszer azt mondta: "Sohasem vennék részt háborúellenes nagygyűlésen. Ha a békéért tüntettek, hívjatok nyugodtan!" Ő értette a Titkot. És nézd meg milyen nagyszerű dolgokat teremtett."

 

" Ha háborúellenes vagy, légy inkább békepárti! Ne az éhínség ellen kűzdj, hanem inkább azért, hogy mindenkinek jusson elegendő étel. Ha egy adott politikus ellen vagy, támogasd inkább az ellenfelét. A választásokat gyakran azok nyerik meg, akik a legnagyobb ellenérzést váltják ki, hiszen nekik jut az energia túlnyomó része."

 

" Nem a te dolgod megváltani a világot és a körülötted lévő embereket. A Te feladatod, hogy itt és most összehangolódj az univerzummal."

 

" A törvény lényege, hogy mindig bőségben kell gondolkodnod; azt kell látnod, hallanod, hinned. A hiány és a nélkülözés képeinek egyszerűen nincs helyük az elmédben."

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.