Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011.06.07

Interjú az egészséggel - A sok agresszió, autoagresszió és őrültség

...szerelem csodálatos könnyedséggel választ szokatlan utakat. A házassághoz, amely a Szaturnusz szerződése, és a földelemnek felel meg, a Vénusznak kevés köze van. A Vénusz princípiumában a Mars ellentétét fedezheted fel, mindenek előtt az olyan pozitív jellemzőkben, mint amilyen a béke,a harmónia, az energiák kiegyenlítettsége. Vénusz mitológiailag szerelembe esik a vad féktelen Marssal, és közös gyermekeik révén nemcsak Harmonia és Eros, hanem a kevésbé jól sikerült,  félelmet és rettegést szimbolizáló Phobos és Deimos is része a princípiumnak.  Vénusz, folyton egyensúlyt keresve, konfliktuskerülő és gyakran döntésképtelen. A szerelmi, azaz az úgynevezett venerikus (nemi) betegségek természetesen a Vénusz princípiumához tartoznak.

 Ha a Vénusszal szeretnél megbékélni, hívd segítségül a szerelmi érzések könnyedségét, s engedd kifejezésre jutni a harmóniát és a szépséget. A fő kérdés az ellentétes erők egyensúlya és a békére való hajlandóság. Törekedj arra, hogy a szépség, az esztétikum, a művészet, a kultúra és az egyensúly mind nagyobb helyet foglaljon el az életedben.

 

 

Kerülj a Vénusz birodalmába, és keress választ arra, mit kaptál már tőle, és mit tartogat még számodra. Indulj el a nyomdokain, és hívd meg őt - könnyedén nyisd meg magadat a szépség és a harmónia előtt.

 

(Ruediger Dahlke)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.