Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Majonéz házilag

 

Név:
Házilag készített majonéz
Kategória:
Saláták, öntetek
Hozzávalók:
1 tojássárgája,
1 teáskanál citromlé(citromból),
1 mokkáskanál mustár,
pici só, őrölt bors,
olaj
Elkészítés:
A tojássárgáját a citromlével fehéredésig habverővel kikeverem, hozzáadom a mustárt a borsot, a sót, esetleg egy nagyon kevés porcukrot is, de ez utóbbi nem fontos.
A végén az olajat óvatosan hozzáadom.Annyit, hogy mártásszerű legyen a majonézünk.
Tartármártásnak készítve, tejföllel dúsíthatjuk.
Tanácsok:
A tojássárgája és az olaj kb. egyforma hőmérsékletű hideg legyen!
Elkészítési idő:
20 perc
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


Utolsó kép



Archívum

Naptár
<< November >>
<< 2020 >>
Ke Sze Csü Szo Va
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Statisztika

Online: 12
Összes: 1192258
Hónap: 22145
Nap: 636